Berichten zoeken

Cam babe buurmeisje en webcam sex

Ik ben Erik, 32 jaar oud en woon in Groningen. Mijn verhaal gaat over een cam babe die gek is op webcamsex, en dan vooral de cam babe die naast me is komen wonen een paar maanden geleden. Ik wist niet dat mijn buurmeisje van 29 dit soort werk deed, maar kwam hier een paar weken geleden op toevallige en misschien aparte wijze achter. Toch heb ik hier zeker geen spijt van, en had ik niet verwacht in zo een situatie terecht te komen als waar ik in terecht kwam. Het gaat nog dagelijks door me heen, zonder enige spijt. Heb wel eens een neef gehoord over een date met een cam babe, en heb vaker hier en daar wel eens wat over cam babes gehoord, maar dat was dat!

Kennismaking

Man
Ik woon nu 2 jaar op dit adres, en 4 maanden geleden komt er een nieuw vrouwtje naast me wonen. Ze heeft geen vriend, geen kinderen, en kon met spullen sjouwen wel wat hulp gebruiken. We maakte even kort kennis en ik besloot haar te helpen met het sjouwen van wat spullen. een week nadat ze is gesetteld loop ik de trap af in huis, en hoor vier hevige klappen in het huis naast me, bij me nieuwe buurmeisje. Ik kom me voordeur uit en het valt me op, dat de deur van me knappe buurmeisje op een kier staat. Van binnen reageer ik meteen geschrokken of er niks aan de hand zou zijn, maar zeg mezelf ook meteen dat het vast niks is. Haar auto staat er wel zie ik. Ik roep tot zo een vier keer haar naam door de deuropening, maar krijg geen gehoor. Wat nu!? Denk ik. Ik besluit om toch even te gaan kijken, want die 4 klappen kwamen hier toch echt vandaan en voor de zelfde geld word ze aangevallen of is ze neergegaan en heeft ze hulp nodig. Ik ga naar binnen en sluit de deur, en al rustig roepend loop ik door de hal en kom ik aan in de huiskamer. Niemand! Ineens hoor ik hetzelfde gebonk en het komt uit een andere kamer. Blijkbaar haar slaapkamer.

Oeps!!

Ik kom de hoek om en ik zie mijn knappe buurmeisje volledig naakt op haar knieën op het bed zitten, te rijden op een seks apparaat, heen en weer. En dat met een headset op haar hoofd. Dat verklaart het gebonk, als ze soms iets te heftig heen en weer ging raakte het bed namelijk de muur. De headset verklaart waarom ze me niet hoorde, een klant sprak namelijk met haar op dat moment. Ze kijkt even geschrokken maar is niet echt van slag valt me op. Ze komt even apart en vraagt wat ik zomaar binnen doe, en hoe dat kan en dat dat niet zomaar moet kunnen. Ik leg haar de situatie uit en ze pakt mij ineens vol op me mond, ik kon het ook niet helpen dat ik met een bobbel in me broek stond toen ik het moest uitleggen. Mijn knappe buurmeisje is dus cam babe, en van alle cam babes die er zijn is dit er zeker een in hart en nieren, want vervolgens krijg ik de vraag of ik mee wil doen. Ik zeg haar dat ik voor een hoop open sta maar niet voor een webcam ga zitten voor camsex. Ze vertelt me dat alleen me onderlichaam in beeld zal zijn en ik me daar geen zorgen over hoef te maken,dus ik stem mee in. Het valt me op dat ik super geil ben,  dat is ook niet zo raar. Wie maakt zo iets als dit nou in het echt mee.

Te spannend en lekker

Ze zet het neuk apparaat op de grond en laat mij er naast staan. Gaat heftig te keer en komt wel meerdere keren klaar. Wat een ongelofelijk geil vrouwtje is dit! Ze doet mijn broek los, neemt me lul in haar hand en begint me heerlijk aan me eikel te likken terwijl ze geil en zwoel in de webcam blijft kijken. Vervolgens zegt ze dat ik haar bij d’r haar moet vastpakken en haar in haar mond moet neuken. Ze ziet dat ik niet de meest dominante persoon ben en dit niet iets is wat ik dagelijks doe, dus verteld mij dat ik me niet druk hoef te maken om haar als ze begint te kokhalzen, en ik gewoon ruw moet doen met haar tot dat ik klaar kom en haar mond vol spuit. Ik kan alleen maar eerlijk zijn tegen mezelf over hoe geil ik dit toch vind, ook al is het nieuw voor me, en maak er daarom volledig gebruik van. Ik stoot haar hevig in haar keel en dauw hem zo nu en dan goed diep naar binnen. het is na 15 minuten wild in haar mond neuken niet meer uit te houden, zelf is ze al 4 keer gekomen door die machine en nu is het aan mij. me lichaam spant zich heftig aan en ik spuit haar mond behoorlijk vol, ze verslikt zich zelfs, en het loopt ook van haar lippen af. En likt alles op en slikt het door! We hebben vervolgens toen ze daarna de cam uit heeft gezet nog koffie gedronken en het gehad over de situatie. Soms nu, dan join ik haar als ze werkt en ik vrij ben, zo lang ik maar niet volledig in beeld hoef is het goed, en super geil!

Bekijk www.thuis.nl/sexverhalen/ voor sexverhalen!

Geef een reactie