Berichten zoeken

Webcamsex contact dat privé is

Op het moment zit ik echt goed in me vel en heb ik het gevoel echt weer gelukkig te zijn, dit was niet altijd het geval, zeker niet de afgelopen 6 maanden. Hier kwam verandering in doordat ik in contact ben gekomen met een webcamgirl via een webcamsex site. Natuurlijk net als elke andere man heb ik ook zo mijn seksuele behoeftes. De laatste zes maanden werden mijn seksuele behoeftes jammer genoeg niet bevredigd, dit omdat mijn relatie van drie jaar was beëindigd. Vanwege veel en hard werken heb ik ook niet de tijd gekregen om contact te leggen met andere vrouwen. De eerste maand scheelt er nog weinig, tweede maand ook, maar dan begin je toch echt wel te merken dat je behoefte hebt aan nieuw opwindend contact en interactie.

Sexcam contact

webcamsex girl
Op een zaterdag na een drukke werkweek was het rond 11 uur s ’avonds dat ik net klaar was met het afronden van me laatste werkzaamheden. Ik heb zwaar last van de gedachtes over mijn seksuele behoeftes en ben behoorlijk geil, ik snak naar sexcam contact. Met het aftrekken op gedachtes en/of filmpjes zonder enige interactie ben ik ook wel klaar mee nu. Ik had voor de rest geen afspraken meer staan en tot maandag ochtend had ik dus alle tijd. Aangezien ik op werk geen vrouwen tref, en het dorp waar ik woon niet echt ideaal is voor het ontmoeten van een nieuwe vrouw, dacht ik aardig snel aan de mogelijkheden die het internet vandaag bied om contact te leggen met webcambabes. Ik opende mijn browser om eens uitgebreid te gaan surfen op zoek naar een sexcam contact met een geile webcamsex dame.

Webcamsex sites

Net surfende op het web kom ik er al snel achter dat het aanbod van webcamsex sites best wel groot is, dus besluit ik even te kijken naar wat er te vinden is aan webcam dames op meerdere sites. Meteen kom ik er achter dat bij sommige de tarieven die vermeld staan lager zijn dan wat je er uiteindelijk voor betaald. Dames die als aanwezig staan vermeld maar d’r niet zijn, en dat bij sommige geen goede verbinding is met de dame. Na anderhalf uur surfen en me aan te hebben gemeld op een paar webcamsex sites besloot ik uiteindelijk te kiezen voor eentje.

Sexchat

Tuurlijk keek ik wel eens porno of gebruikte ik me fantasie wanneer seksueel contact met een dame niet mogelijk was, maar nog nooit had ik via een webcamsex site in een sexchat gezeten, maar nu was het dan toch zo ver. Nooit heb ik spijt gekregen van de dag dat ik besloot dit te doen, sterker nog deze sexchat ervaring is mij voor altijd bijgebleven en doe het nog regelmatig. Na seksuele ervaringen met meerdere meiden en vier relaties te hebben gehad kan ik vertellen dat wat deze jonge webcamgirl met me deed op afstand, en ook vooral wat ze deed, en hoe ze sprak en wat ze zei tijdens onze sexchat, zo heeft geen andere vrouw me behoeftes in de een en zelfde ruimte weten te bevredigen.

Voor meer sexverhalen, zie http://www.thuis.nl/sexverhalen

Geef een reactie