Berichten zoeken

Sexchat tijdens mijn webcamsex werkdagen

Het is weekend, ik zit thuis met me laptop op de bank klaar voor weer een nieuwe sexchat of webcamsex ervaring. Vanaf de eerste ervaring ongeveer 3 jaar geleden is sexchat op webcamsex sites heel gewoon voor mij geworden. Eigenlijk kan ik er wel eerlijk voor uitkomen dat webcam sex voor mij een verslaving is geworden en daar schaam ik mij absoluut niet voor. Sterker nog, ik heb het nodig. De laatste week sexchat ik met een vrouwtje die wel degelijk weet wat ze doet als het aankomt op webcamsex. Ze heet Joyce, komt uit Haarlem, ongelofelijk knap, en heeft een kind, een echte geile webcam milf dus. Natuurlijk zijn er genoeg vrouwen die aan webcamsex doen en die beschouwd kunnen worden als een echte Webcam Milf, maar voor mij is er op het moment geen een webcam babe zoals zij. Ze is online, gelukkig, nu weer heerlijk met Joyce in een sexchat sessie. We praten in eerste instantie kort en bondig over hoe beide onze week is geweest en al snel komen we ter zake.

We komen los

sexchat meid
We hadden van te voren al afgesproken, en ik zie dat ze speciaal heeft aangetrokken wat ik paar dagen geleden tijdens onze sexchat vroeg. Ze draagt naaldhakken, een strakke panty, een hoog topje met haar buik zichtbaar, zo ontzettend geil. Ze vraagt of ik blij ben met wat ze voor me heeft aangetrokken, en ik geef aan dat ik hier meer dan blij mee ben, en dat ik het haar wel moet meegeven dat ze zeker de moeite voor me heeft gedaan. Ze kijkt heerlijk ondeugend met zaad vragende ogen in de webcam en zegt, hoe veel zin ze in me heeft, en dat ze me heerlijk wilt bezig zien, terwijl ze doet waar ze goed in is, en ook nog eens hetgeen waar ik het meest op geil, onderdanig zijn. Ze zegt: “je bent niet de enigste hier die geil is dus ga je deze onderdanige poes heerlijk tot haar hoogtepunt helpen vandaag, met je dominante gepraat en aanpak”. Daar hoef jij je zeker niet druk over te maken vertel ik haar. Ondertussen zit ik volledig naakt op de bank met me lul uit me broek en ben ik me mild aan het aftrekken terwijl ze voor de webcam staat te teasen en zich beetje bij beetje uitkleed. Ik zeg tegen d’r dat ze weet wat er staat te gebeuren en dat ze het verdiend om te worden aangepakt aangezien ze vorige keer een paar minuten te laat op de sexchat verscheen.

We gaan los

Ze weet en verteld dat ze zich ervan bewust is dat ze zich heeft misdragen door niet op tijd te zijn en ze de consequenties maar moet ondervinden. Haar webcam staat rechtstreek op haar bed gericht, dus ze is super mooi in beeld terwijl ze op haar knieën op bed zit met haar reet naar achteren. Ze zit zo lekker in doggy style houding vol met haar reet in beeld terwijl ze met een hand heerlijk van onderen haar kut streelt. Haar kutje ziet er zo sappig uit en schittert gewoon van al het kutvocht wat er uitkomt. Ze kreunt en ademt hevig, en wilt eigenlijk rustiger aandoen maar ik vertel haar dat ze dat beter niet kunt doen omdat het dan alleen maar verdere gevolgen zou hebben. Niet veel later gebruikt ze d’r andere hand van boven af en streelt ze haar anus met d’r vinger. Ze straalt een en al onderdanigheid uit, en doet precies wat ik verlang, ik merk dat als ze zo doorgaat ik straks me toch een partij zwaar ga komen. Ik heb haar laten weten dat wanneer ze denkt dat ze gaat komen ze dat moet uitspreken en ik vervolgens aangeef of dat mag. Ondertussen heeft ze al drie keer aangegeven dat ze kan komen maar mocht ze dat niet, even later word het voor mij ook steeds moeilijker vol te houden. ikzelf kan ook komen en ik voel dit is het moment, en ik zeg haar dat ze mag komen. Terwijl ze zo ontzettend geil van onder zichzelf vingert en hard, en tegelijk met haar andere hand van boven met d’r vinger in haar kontje speelt begint ze toch te kreunen en hijgen, heel geil, niet schreeuwen, want dat mag niet, haar hele lichaam begint te schokken, dit is het moment en ik begin keihard te trekken, en terwijl ik het kutvocht langs haar benen zie stromen kom ik me toch heftig en spuit het halve bureau onder. Ja deze webcambabe weet op webcamsex gebied zeker wat ze doet!

Voor meer sex verhalen, zie http://www.thuis.nl/sexverhalen

Geef een reactie