Berichten zoeken

Sex met apotheek medewerkster

Ik weet nog goed toen ik eens condooms ging kopen, bij de apotheker bij mij in de buurt. Ik was 19 jaar oud. Dus ik loop naar binnen voor het kopen van een pakje condooms. Er staat een knappe mooie dame achter de balie, en ik zie dat ze me van onder tot boven bekijkt terwijl ik op haar toonbank afloop. Ze deed me zelf denken aan een camgirl die ik tijdens mijn webcamsex avonturen heb leren kennen.

Eenmaal bij de toonbank aangekomen vraag ik haar voor het betreffende pakje condooms. Ze kijkt me aan met een speelse blik en een lichtelijke vorm van interesse en overhandigd mij het pakje. Ze vraagt me op een ondeugende manier of ik weet hoe ik ze omdoe.

Ze daagt me uit

apotheek-medewerkster
Op dit moment heb ik wel door wat er gaande is en bewust antwoord ik nee, en zeg met een uitdagende blik dat het mijn eerste keer is, om het spelletje mee te spelen. Ze trekt het pakje condooms terug uit mijn handen en haalt er eentje uit, ze scheurt het condoom open met haar tanden en rolt het vervolgens om haar duim. Tegelijkertijd verteld ze me met speelse ogen dat ik moet zorgen dat het condoom goed aansluit en afgesloten is. Ik geef een extra mannelijke blik terug en zeg dat ik het niet heel erg goed heb begrepen en ik wel verwacht had dat ze met een meer duidelijkere methode zou komen.

Hier kan meer uit voort komen

Ze lacht een beetje verlegen en kijkt om zich heen of we alleen zijn. We zijn alleen.  ‘een minuutje’ zegt ze, loopt naar de deur, en doet deze op slot. Ze loopt op me af en pakt me hand vast en neemt me mee naar een aparte ruimte waar je kunt zitten voor uitleg over je medicijnen. Ze doet de knoopjes van haar blouse los en vervolgens doet ze deze uit. Ze haakt haar beha los en legt deze opzij. ‘En word je opgewonden van ze’ vraagt ze. Ik knik zelfverzekerd jah. Wat een zwaar lekkere volle maat borsten, met kleine punt tepels, en staan recht vooruit, heerlijk. Ze gaat op haar knieën zitten en zegt het word tijd om je eens te laten zien hoe je hem goed omdoet. Jezus wat is dit geil, maar dat is wederzijds, en houd me cool. Ze doet mijn broek los en trekt deze naar beneden, pakt hem vast en duwt hem naar achteren, en likt vanaf mijn zak omhoog. Het bloed schiet erin. Ze neemt hem in haar mond en begint toch een partij lekker te zuigen, zelfs een beetje te deepthroaten. Me lul is keihard nu, en ze doet het condoom om. Ze staat op en zegt me dat we niet heel veel tijd hebben, en aanneemt dat ik weet wat snel en lekker is. Ik zeg haar ‘maak je daar maar niet druk over’. Ze ontdoet zich snel en geil van haar onderkleding en buigt over de tafel heen. Ze zegt dat ik op moet schieten en ik dauw hem er meteen ook in. Pak haar bij haar schouder en haren en begin eerst rustig te stoten en voer dit al snel tot hoog tempo op. Met haar rug hol kreunt ze het uit en ik zelf hijg ook aardig van genot. Wat een ongelofelijk geile situaties kunnen er ontstaan met twee mensen die zich voelen aangetrokken tot elkaar en open-minded zijn. Na zo een 7 minuten hard en lekker stoten, haar op d’r reet te slaan en stevig bij haar keel te hebben gegrepen, zegt ze dat ze met 10 seconden gaat komen en dat ik zo door moet gaan. ‘Dat is behoorlijk precies’ dacht ik,  ik was het al redelijk aan het ophouden en voelde me opgelucht dat het ging gebeuren en we hier beide tevreden van weg zouden lopen. Ze begon heftig te hijgen en kreunen en haar lichaam te trillen en kwam tegelijk met me klaar. Haar vocht schoot langs me lul en langs haar benen naar beneden. En het condoom was goed gevuld. Ik trok me lul eruit, en we ging weer snel terug naar ons dagelijks leven. Een van me geilste ervaringen ooit.

Voor een geile sexverhaal, zie http://www.thuis.nl/sexverhalen

Geef een reactie