Berichten zoeken

Webcamsex verhaal met Annette

Mijn naam is Annette en ik ben een al wat oudere vrouw en ik ben meer dan eens een echte MILF genoemd. Sinds een aantal jaar woon ik samen met een erg lieve man, maar ons sexleven is op een gegeven moment behoorlijk ingezakt, waardoor dit komt, ik heb werkelijk geen idee. Maar ik ben nou eenmaal een erg passionele, hartstochtelijke vrouw en ik heb erg vaak zin in sex en aangezien ik het bij mijn huidige vriend niet echt meer kan vinden, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief en die heb ik ook gevonden. Namelijk webcamsex.

Ik was op het internet aan het zoeken naar meerdere opties en net toen ik het een beetje op wilde geven, kwam ik een webcamsex site tegen.
Nou had ik daar natuurlijk al wel van gehoord, maar ik wist niet dat ik er zo door aangetrokken zou worden. Ik begon op de site te lezen over webcamsex en wat je daar allemaal mee kunt doen, maar ook hoe je ermee moet beginnen en ik werd direct geil bij alleen al het idee dat allemaal vreemde mannen naar mijn natte kutje konden kijken, terwijl ik mijzelf met een enorme dildo naar een hoogtepunt zou brengen. Ik was alleen thuis en begon lekker met mijn kutje te spelen en kwam enorm lekker klaar.

Meer

Maar natuurlijk wilde ik meer. Ik ging naar de winkel, kocht een goede HD cam en meldde mij op de website aan en begon meteen te cammen. Na een aantal dagen had ik al een flinke hoeveelheid vaste bezoekers en ik voelde mij erg gewild. De manier waarop ze tegen mij spraken, de dingen die ze wilden dat ik voor hen ging doen, ik werd gewoon hun sletje en ik vond het geweldig!

Een van de vaste bezoeker stuurde mij een privéberichtje. Hij zou mij heel graag willen ontmoeten en stuurde gelijk een foto van zijn harde pik mee. Ik zat lippen likkend naar de foto te kijken en stuurde hem een bericht terug, waarin ik zei dat ik in principe alleen aan webcamsex wilde doen, maar hij drong wel heel sterk aan.

Sex in het hotel

Ik besloot om met hem af te spreken, ergens in een hotel in de stad, waar hij mij echt geweldig heeft geneukt. Alle standjes die mijn vriend al een hele tijd niet meer met mij wil doen, deed hij vol overgave en ik voelde mij weer helemaal vrouw, seksueel kwam ik weer helemaal tot leven, helemaal toen hij mij op handen en knieën zette en mij op zijn hondjes nam, terwijl hij mijn haren beetpakte en mijn hoofd zo naar achteren trok, ik ben namelijk gek op een beetje ruwe sex.

Sinds die ontmoeting gebruik ik webcamsex om in het geheim met andere mannen af te spreken en laat ik mij heerlijk hard te pakken nemen. Mijn vriend weet helemaal niets van mijn geheime leven en dat vind ik wel prima. Ondertussen geniet ik van de meest wilde avonturen. Niet alleen als ik aan webcamsex doe, maar uiteraard ook tijdens mijn spannende afspraakjes met al die vreemde mannen, die mijn rijpe lichaam in alle gaten weten te verwennen.

Voor erotische verhalen, lees thuis.nl/sexverhalen voor de meeste geile verhalen!

Geef een reactie