Berichten zoeken

Geile milfs die aan webcamsex doen

Als er iets is waar ik geil van word dan zijn het moeders die er nog goed en strak uitzien, met andere woorden dus geile milfs. Dit komt niet voort uit moeder issues, maar omdat ik geil op vrouwen die anders in het leven staan dan niet moeders, een verandering die vrouwen alleen doorgaan als ze ook daadwerkelijk moeder worden. Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is peter, ben 36 jaar en ik kom uit Noord Brabant. vaak genoeg kom ik geile milfs tegen, in de supermarkt, het winkel centrum en andere openbare plekken. Als ik dan zo een geile moeder zie lopen met haar kind, kan ik er niks aan doen dan te fantaseren over zo een geile vrouw. Soms is de stap om op zo iemand af te lopen en een gesprek aan te gaan des te groter omdat de kans ook altijd groter is dat ze al bezet zijn. Maar waar het uiteindelijk toch op aankomt is bang zijn om te worden afgewezen. Dat geld voor het internet dus niet. Als je daar contact wilt met een geile milf dan is het zo gebeurt met alles erop en eraan.

Dan maar zo

Milf liggend
Vorige week werd het me allemaal teveel, omdat ik specifiek snak naar seksuele behoeftes met een geile milf word ik op het moment van andere dingen niet echt heel geil. Ik zal vertellen hoe het vorige week liep. Gezien mijn specifieke behoefte zat ik dus op het internet en ik zocht in eerste instantie op webcamsex, gezien m’n hoofddoel, vervolgens zocht ik voor Milfs. Er stonden er redelijk wat tussen, en ik koos voor een blonde geile milf met een strak figuur. Ongeveer drie minuten later bevinden we ons voor de webcam en zijn we in gesprek. We stellen ons aan elkaar voor, en wat ik net hier uitleg komt ook ter sprake. Ze zegt dat ze mijn gedachte erachter heel goed kan begrijpen en ook waarom het wat met me doet. Ze vraagt of ik specifiek wensen heb en ik zeg dat ik het aan haar wil overlaten, zo lang het me maar opwind. Ze zegt dat ik me moet uitkleden dus ik doe dat. Ze begint sensueel te dansen en te teasen in een net iets te kort jurkje. Wat ziet ze ondanks dat ze moeder is er nog strak en jong uit, ontzettend lekker. Draaiend met haar kont in beeld voor de cam. Ik ben ondertussen al lekker aan me lul aan het trekken. Ze kleed zich sexy en teasend uit, vervolgens loopt ze uit beeld en ze komt terug met een mooi formaat dildo met zuignap.

Nu gaat het los

Ze verteld me dat ze wel weet wat ze doet met me. Ze verplaats haar cam en zet deze op een laag tafeltje, en plak de dildo voor de tafel vast aan de vloer. Ze kijkt sexy in de cam en begint diep te zuigen aan de dildo. Het maakt me behoorlijk geil, wat natuurlijk ook niet anders kan. Ik heb niet heel lang meer want met een half uur moet ik op me werk zijn,, dus ik geef dat even aan. Ze zegt dat als ik goed blijf trekken zijn er wel voor zorgt dat ik over 10 minuten klaar ben. Dit is zeker een van de geile milfs waarnaar ik opzoek was. Ze gaat op de dildo zitten gehurkt met haar gezicht naar de cam. Ze zegt ‘beeld je maar in dat dit jouw lul is schatje, ik wil dat je in me komt’. Ze kreunt en hijgt hard, gelukkig geen geschreeuw maar fijne geile geluiden. Ik zeg haar dat ik zo wel ga komen en dat ik ook van anaal houd. Ze draait zich in gehurkte houding 180 graden op en laat zich voor over vallen op haar handen en de dildo schiet uit haar poes. Ze pakt de dildo met d’r hand vast en beweegt haar reet naar achter, en manouvreet hem rustig in haar kontje. ‘Ga jij dit geile milfje maar eens goed ik haar kontje pakken’ zegt ze. Man, man, man, dit is lekker! Ze glijd verder naar achter en hij zit best ver in haar kont, en met neuk bewegingen gaat ze heen en weer. ‘kom in me kontje’ en ‘spuit hem vol voor me, toe nou!’ zegt ze. Ik kan het niet meer ophouden zeg ik en ze draait zich om en gaat met haar volle mooie dikke tieten voor de cam zitten en steekt haar tong uit. ‘Ik wil het, geef het me’ zegt ze. En ze neuriet hoe graag ze het wilt hebben, en ik leeg me hele zak op een handdoek. Hiermee ben ik wel weer even zoet.

Gratis sexverhalen? www.thuis.nl/sexverhalen

Geef een reactie