Berichten zoeken

Camsex verhaal op het hoogste niveau

Hoi, ik ben Bert, ik woon in Weesp en ben 44 jaar oud en ik ben dol op webcamsex en daar gaat mijn verhaal dus ook over. Het is niet een gedetailleerde ervaring die ik hier deel, maar meer mijn algehele ervaringen op het gebied van camsex. Als allereerst wil ik even zeggen dat ik mezelf niet aanbied op webcamsex sites maar ik maak er meer dan gebruik van. Een groot verbruiker zou je kunnen zeggen. Ik heb ongeveer 5 serieuze relaties gehad in mijn leven, en op het moment ben ik vrijgezel, maar daar heb ik niet echt problemen mee. Mijn ervaring in de relaties die ik had op het gebied van sex was niet slecht, maar het was ook niet geweldig.

Beter dan de gewone vrouw

Dit omdat er een hoop meiden zijn die op een eerste date ver kunnen gaan, maar vervolgens vlakt alles behoorlijk af, en is een hoop van wat er gebeurd maar standaard. Totdat ik besloot eens aan camsex te gaan doen en dit ook een heel groot succes voor me was, en nog steeds tot op de dag van vandaag. Bij camsex kom je er al snel achter dat de dames die cam werk doen vaak bereid zijn, bijna altijd zelfs, om een stuk verder te gaan dan de gemiddelde vrouw. Heel wat verder zelfs.

Zit in de genen

Er komt een moment dat je hoe dan ook denkt dat dit natuurlijk te maken heeft met het feit dat ze hier hun geld mee verdienen, maar dat is dus helemaal niet het geval. Dames en vrouwen die doen aan camsex zijn over het algemeen een totaal ander soort vrouw. Het kan een stuk heftiger, en dat niet op een vlak maar op zovele, niet dat ze open staan voor meer actie en daden, maar ook de manier waarop ze het uitvoeren. Dus bij deze, mocht het zijn dat je bepaalde behoeftes hebt die niet worden vervuld, dan kan webcamsex de perfecte uitkomst bieden!

Voor meer sex verhalen, check www.thuis.nl/sexverhalen

Geef een reactie