Berichten zoeken

Onderdanige vriend en mijn webcamsex avontuur

Aangenaam, ik ben Jessie, 23 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik heb nu 4 jaar een relatie en ben ontzettend gelukkig met mijn onderdanige vriend. Nu zou je wel denken dat ik een dominant meisje ben, en inderdaad, dat ben ik ook. Maar mijn onderdanige vriend is eigenlijk helemaal niet zo onderdanig. ‘Huh? Verwarrend!’, zou je nu wel denken. Nou dat is het dus niet! Mijn vriend is namelijk helemaal niet onderdanig, hij stelt zich onderdanig op voor mij, ook al is hij liever de gene die dominant is, zelf tijdens onze webcamsex koppel sessies! Het is niet zo dat hij het niet geil vind als ik de dominante meid ben en hij me onderdanige vriend.

Ik heb zin

onderdanige vriend
Ik zal mijn seksverhaal van gisteren avond even uitleggen. Ik werk parttime en ben vandaag eerder thuis. Ik besluit om lekker te gaan koken voor als me vriend straks thuis komt van ze werk. Ik heb zojuist met een paar whatsapp berichten al laten weten dat hij straks voor mij is als hij thuis komt, en dat ik in een stoute bui ben. Hij kijkt uit naar het moment dat hij huis komt verteld hij me. Ik trek een geile outfit aan met jarretels en besluit om vlak voordat hij thuis zal komen in die outfit te gaan beginnen met koken. Alles staat al klaar, en nu, 10 minuten voordat hij thuis komt begin ik met koken in mijn sexy outfit. Gooi knoflook en wat groente in de pan en enkele minuten later komt hij binnen. wat ruikt het lekker, zegt hij. En hij loopt op me af, geeft me van achteren een knuffel en een zoent me in mijn hals. Raakt me geil aan in me zij, en laat zijn hand in me slipje glijden en begint zachtjes over me kutje te wrijven. OEWWW, wat lekker! Ik zet het vuur uit en leun met me handen stevig en opgewonden op het aanrecht. Me vriend duwt me iets voorover en gaat achter me zitten en trekt mijn slipje opzij, hij wrijft en streelt een beetje en ineens voel ik zijn warme mond op me poes en zijn lekkere warme natte tong door mijn kutje glijden. Ik roep ‘oewww, oewww, het voelt zo goed!’ en begin zwaarder te hijgen.

Ik neem de leiding

Ik draai me om en vertel hem dat dit niet te bedoeling is, en hij maar even naar mij moet luisteren. Ik zeg dat hij op zijn rug op het kleed moet gaan liggen in de huiskamer met zijn hoofd richting de tafel. Vervolgens bind ik zijn handen vast aan de poten van onze zware huiskamer tafel, en ga gehurkt met mijn ondertussen heerlijke natte kutje vlak boven zijn mond hangen. ‘likken! Lik me! lik me!’, vertel ik mijn onderdanige vriend, en hij begint me heerlijk door me geile gleufje te likken. Er is niks raars aan, maar dit maakt mij zo ontzettend geil, weinig dingen maken me zo geil als dominant hem mij te laten verwennen. Ik ga in een standje 69 houding bovenop zijn gezicht zitten, en klem me kutje goed op ze mond. ‘ga door, ga door, ga doorrrrrr’, schreeuw ik zachtjes en opgewonden terwijl ik stevig aan zijn pik trek. Af en toe beweegt hij lichtelijk geschokt omdat hij adem wil halen, maar soms laat ik hem ietsjes wachten. Oeww, wat vind ik dit lekker. Hoe kun je van zo een nette meid in korte tijd naar zo een geil dirty sletje veranderen. Terwijl ik ze gezicht aan het rijden ben sla ik met ze pik tegen me tong, en wrijf ik er heerlijk mee in mijn gezicht en begin hem daarna hevig te pijpen. Ik ga steeds harder en harder heen en weer op zijn gezicht en weet dat ik bijna kom. Oeew, wat ga ik lekker komen zo. En het mooie is dat ik precies weet wat ik moet doen bij hem om hem “in no time” te laten komen als het voor mij ook zover is, en dat is lekker diep ze pik in me keel. Ik merk dat het bijna niet meer vol te houden is dauw me gezicht naar beneden en laat ze pik tot aan ze zak in me keel glijden en hou hem daar even en doe mijn hoofd weer omhoog. De sperma slierten hangen van mijn lip tot aan zijn eikel. Wat ben ik toch geil! ‘Steek je tong uit! Verder! Verder!’, zeg ik, en begin hard op en neer te gaan terwijl ze tong diep in me kutje glijd. ‘ik ga komen’, zeg ik. Ik laat zijn lul weer diep in mijn keel glijden en houd hem in me keel, en blijf met korte bewegingen tegen zijn zak aan dauwen met me neus. Hij gaat nu ook komen. Ik zei het toch. Ik begin heftiger dan tevoren keihard te rijden terwijl ik hem zwaar hard en diep blijf zuigen, en we komen zo ongelofelijk geil klaar samen. En als laatste likken ik en me onderdanige vriend elkaars sappen nog af! Het was zoals gewoonlijk weer op en top, en vervolgen onze avond met lekker eten en een filmpje op de bank.

Nog een geile sexverhaal, bekijk http://www.thuis.nl/sexverhalen

Geef een reactie