Berichten zoeken

Telefoonsex

Mijn naam is Bart, ben 22 jaar oud, en herinner mijn eerste ervaring met telefoonsex nog goed. 5 jaar geleden, toen 17 jaar oud, en nog nooit te hebben geëxperimenteerd met een meid op seksueel vlak, zat ik op een avond achter de laptop. Dit was tijdens een vakantie met mijn ouders bij ons vakantiehuisje in Oostenrijk. Mijn ouders lagen al te slapen. Mijn hormonen waren al behoorlijk aanwezig en al surfend stuitte ik op een advertentie van een webcamsex site. Ik had een bepaald gevoel in mijn lijf, simpelweg was ik eigenlijk gewoon super geil. Toch ondanks nooit eerdere ervaring was ik te schuw om voor de webcam te verschijnen, maar toch wil ik iemand horen en stond ik dus zeker open voor een gesprek. En dan niet via de sexchat. Gelukkig was gewoon bellen ook een optie op de site en koos ik dus een voor mij leuk uitziende dame uit op de webcamsex site. Nog nooit eerder had ik nagedacht aan telefoonsex, maar ik liet me gewoon meeslepen, en zonder spijt.

Het gesprek

telefoonsex
De telefoon gaat over en er word opgenomen. ‘met Suzanne, met wie spreek ik?’ zegt ze. ‘Met Bart’ zeg ik haar, en ik vraag hoe het met haar gaat. Ze verteld me dat alles goed met haar gaat alleen dat ze een probleem heeft! Ik vraag haar wat voor probleem en ze verteld me dat ze niet kan slapen als ze niet is klaargekomen, en dat ze wel een man kan gebruiken om haar te helpen. Ik vertel haar dat dat erg goed uitkomt omdat ik wel een ondeugende geile onderdanige meid kan gebruiken. Ik ben aan het goede adres verteld ze me. Ze kan behoorlijk dominant zijn maar kan er niet onderuit dat ze maar al te graag hardhandig word aangepakt, en ik haar zeker wel even hard mag komen aanpakken. Ik had al niet meer dan een boek en boxer aan en die zijn ondertussen uit.

Nou komen we ergens

Ik zeg haar dat ik er al lekker naakt bij zit en hoe zij er op dit moment bij zit en hoe zij dan zou willen hoe ik d’r kom aanpakken. Ze zegt dat ze niet zit maar op haar rug op bed ligt, en dat ze lekker over haar klitje aan het wrijven is, en met haar borsten speelt, en dat ze haar oordopjes in heeft. Ze vraagt of ik ook met mezelf bezig ben, en ik vertel haar dat dat zeker het geval is. Ze klinkt zo geil en ik kan het niet laten om al aardig mezelf af te trekken. Ze vertelt me dat als ze net opzij is gaan liggen, net met haar hoofd over de rand van het bed met haar mond wijd open, dat ze haar knieën omhoog heeft en d’r hakken tegen haar billen. Dat ze zo ongelofelijk nat is en lekker op haar kutje slaat, ik kan het ook duidelijk horen. Wat is dit ongelofelijk lekker om te horen, en met die stem ook van haar. Ik voel dat ik met nog iets meer tijd zwaar lekker zal komen. Ze begint ineens heftig te hijgen en kreunen, en smeekt me of ik naast het bed wil komen staan en haar bij d’r borsten wil grijpen en er hard in wil knijpen en ze stevig wil kneden en tegelijk me pik diep in haar mond en keel wil dauwen. Jezus wat is me lul hard en wat een triggers, ik ga het niet meer uithouden. Ze zegt me super onderdanig en smekend of ik haar dan goed in d’r mond wil neuken en stevig op haar kutje wil slaan. Ze had al aangeven dat ze kon komen maar graag aan me wil horen wanneer het voor mij zover is. Het moment is er, met de gedachtes die ze mij via telefoonsex laat inbeelden, en haar stem en houding naar mij. Heftige geile dingen! We komen samen hevig klaar en alles zit onder, het is zoveel! Deze ervaring maakte mij veel zekerder van mezelf en ik zag wat er wel niet nog meer lag te wachten op me als ik uit me schulp zou komen.

Voor meer sexverhalen, http://www.thuis.nl/sexverhalen

Geef een reactie