Berichten zoeken

Wat is ons aura?

Ons aura is de natuurlijke energieveld die om ons heen hangt. Dit energieveld bestaat uit verschillende lagen en is niet te zien. De aura is wel te voelen. Door je aura te lezen of te laten lezen, is het mogelijk om tot interessante inzichten te komen over jezelf. Vaak is er aandacht voor de gezondheid en kan op deze manier zelfs worden ervaren dat er sprake is van eenzaamheid en/of stress. Wat is ons aura? In dit blogartikel lees je hier meer over.

Wat zijn aura’s?

Een aura is te vinden rondom alles wat leeft. Niet alleen mensen hebben een aura, maar ook dieren en planten. Door deze aura te voelen, is het mogelijk om te ervaren hoe het is gesteld met onze gezondheid. De aura kun je zien als een krachtveld en zal bij iedereen anders aanvoelen. Als de conditie van je geest en lichaam goed is, dan zal ook je aura sterker aanvoelen. Een aura bestaat uit verschillende kleurcirkels die ons iets kunnen vertellen over ons persoonlijkheid en gezondheid. Omdat dit bij iedereen anders is, is elke aura uniek. De aura bestaat uit verschillende lagen die je kunt vinden in een eivorm rondom je lichaam. Er zijn zeven auralagen die je kunt onderscheiden met elk haar eigen eigenschappen.

Hoe kun je aura’s zien?

Aura’s bekijken kan op verschillende manieren. Allereerst kun je een helderziende, oftewel een paranormale begaafde, inschakelen die deze aura kan voelen. Deze mensen hebben vaak veel ervaring met aura’s en weten als geen ander hoe ze die van jou moeten interpreteren. Er zijn ook manieren om zelf te leren om aura’s te zien. Daarnaast is het ook mogelijk om aura’s vast te leggen. Dit wordt vaak gedaan door gebruik te maken van de Kirelliaanse methode. Hierbij worden er foto’s gemaakt waarop de aura te zien is.

In dit blogartikel heb je meer gelezen over ons aura. Dit is de natuurlijke energieveld om ons heen. Door je te verdiepen in je eigen aura, is het mogelijk om veel te leren over je persoonlijke welzijn. Het lezen van de aura is een methode die gebruikt wordt om jezelf beter te leren kennen.